UPIŠI SE NA NAJBOLJE DRAMSKE RADIONICE ZA PREDŠKOLSKI, OSNOVNOŠKOLSKI I SREDNJOŠKOLSKI UZRAST U SAMOM CENTRU GRADA U ILICI 113 POD MENTORSTVOM JEDNE OD NAJPRIZNATIJIH HRVATSKIH GLUMICA, PRVAKINJE HRVATSKOG NARODNOG KAZALIŠTA U ZAGREBU, DARIE LORENCI FLATZ I NJEZINIH DRAMSKIH PEDAGOGA!

Sve radionice kreativnog laboratorija 4SOBE pod vodstvom su najvećih stručnjaka iz njihovih područja. Tako djecu i mlade u svijet glume kroz dramske radionice pod mentorstvom naše poznate glumice Darie Lorenci Flatz uvode dramske pedagoginje i glumice: Zrinka Kušević, Maja Katić, Maja Kovač i Sanja Milardović, a organiziran je i MASTERCLASS PROGRAM TE PRIPREME ZA STUDIJ GLUME pod vodstvom stručnih voditelja – dramskih pedagoga i profesionalnih glumaca. Radi se u malim skupinama do 10 polaznika, a temelj su sloboda te improvizacija. Većina naših polaznika dramskih radionica aktivno sudjeluju u mnogim profesionalnim audicijama za filmove, tv serije i reklame te dobivaju prave uloge.

  • podizanje i oslobađanje energije
  • postizanje zaigranosti i spontanosti
  • oslobađanje od srama izazvanog izlaganjem
  • nadilaženje zabrinutosti rezultatom
  • oslobađanje i upoznavanje vlastitih glasovnih i tjelesnih mogućnosti

 …..i sve to kroz kreativnu igru! 

“Dramska grupa je prilika djeci da se oslobode. Podiže im se samopouzdanje, imaju osjećaj da mogu ići u nepoznato, to im je novi izazov. Gluma je samo naše sredstvo da se sa što manje napora opustimo, oslobodimo, osjetimo kreativno i vrijedno, a u najboljem slučaju ispunjeno. Neka vrsta bezgranične kreativne igre i osvještavanja vlastite slobode. Nije mi želja od dramskih radionica napraviti casting agenciju, iako, kao što ste primjetili djeca povremeno idu na audicije uz dopuštenje roditelja, ali nikako ne inzistiram na tome niti školu pretjerano guram u tom smjeru, jer mislim da su i tako gotovo na svakodnevnoj razini u sustavima dovoljno izloženi stresu uspoređivanja i takmičarstava. Ionako će se u svijetu odraslih toga nauživati i nagledati napretek. Moja vizija škole glume je da bude prostor čiste kreacije te razvijanja mašte i unutarnjeg svijeta, a ne još jedan poligon za postizanje rezultata.“

DARIA LORENCI FLATZ