Daria Lorenci Flatz

Daria je rođena 13. travnja 1976. u Sarajevu gdje je završila osnovnu školu. Maturirala u IV općoj gimnaziji u Zagrebu. Akademiju dramske umjetnosti upisala je 1995. godine u klasi profesorice Neve Rošić, a diplomirala 1999. godine. Nakon diplome postala stalna članica ansambla teatra Exit, a 2004 . godine postala stalna članica ansambla ITD-a. Status slobodne umjetnice ima od 2000. godine te je članica Hrvatskog društva dramskih umjetnika . Od 2004.do 2008. godine radila kao vanjski suradnik · asistent na ADU, klasa Borne Baletića. Od 2008. do 2011. radi na stalnom angažmanu u dramskom kazalištu “Trešnja”. Od 2011. do danas je u stalnom angažmanu HNK Zagreb.

Za više informacija o njenom radu i nagradama posjetite www.darialorenci.com

Maja Katić

Maja Katić rođena je u Zagrebu 1982.godine, i završila glumu na Akademiji dramske umjetnosti. Od 2008. godine radi kao samostalna umjetnica u raznim kazalištima, među ostalima: Dječje kazalište Dubrava, Mala Scena, Teatar itd, Tigarteatar, Istarsko narodno kazalište, Trafik, Plesni centar Puls. Igrala je u dvije telenovele i 20-ak radiodrama te posuđivala glas raznim likovim iz crtanih filmova. Radila je kao dramski pedagog u Maloj sceni i Actlabu, Dječjem kazalištu Dubrava, Međunarodnom centru za usluge u kulturi i Tireni.

Zrinka Kušević

Diplomirala ruski i poljski jezik (profesorski smjer).
Pohađala dramske satove ZKMa kod Borisa Kovačevića i Jadranke Korde, razne dramske radionice
Pohađala jazz dance kod Tihane Škrinjaric, Desanke Virant, plesni centar Tala.
Pohađala tehnike pjevanja kod Davorke Horvat, Denis Vasilj i Mirele Brnetić
Članica HDDUa I HZSUa
U dosadašnjem profesionalnom iskustvu odigrala ukupno 60 uloga (36-kazalište; 10 film/tv seria; 9-radio drama; 5 crtići) u kazalištima: Žar ptica, D.K.Dubrava, &TD, Scena Gorica, Tigar teatar, Moruzgva, Bacaći sjenki; za produkcijeske kuće: AVA, Ring multimedia, Odeon i HRT
Od 2011.g. vodi dramske satove u kazalištu Trešnja i D.K. Dubrava

Maja Kovač

Maja Kovač rođena je 4. prosinca 1978. u Zagrebu.
1997. diplomira je na X. gimnaziji i u Školi za suvremeni ples Ane Maletić.
2005. diplomirala je na Učiteljskoj Akademiji, smjer Predškolski odgoj.
2010. završila dva semestra na FAMU (Film and TV School of Academy of performing Arts in Prague) International Academy year 2009/2010 u Pragu, Češka Republika, smjer Filmska režija.
Od 2010. godine članica je Crvenih noseva-klaunova doktora, a školovala se na Međunarodnoj školi za humor u Beču, Austrija.
Od 2001. radi kao profesionalna glumica i dramski pedagog, plesačica i koreograf.

Sanja Milardović

Sanja Milardović je diplomirala Glumu i lutkarstvo na Umjetničkoj akademiji u Osijeku 2009.
Radi kao glumica, scenaristica i redateljica u kazalištu i na filmu. Igrala je u dvadesetak kazališnih predstava (Heidi, Kabinet, Sunčani grad, Studije o divljoj guski, Pristajanja, Kako je Potjeh tražio istinu, Ronilac bisera…) u kazalištima DK Dubrava, &TD, Merlin i u desetak kratkih igranih fimova (Pile, Nasamo, Krzneni kaput, Bakina unuka, Tek tako, Sitne kapi, Marija se ženi…)Kao redateljica i/ili autorica potpisuje režiju predstave Ronilac bisera- DK Dubrava (sa Moranom Dolenc), Studije o divljoj guski (SKC, Rijeka) te Pristajanja ( Drugo more, Rijeka). Također radi i na filmu. Njen režijski prvijenac kratki igrani film Tek tako trenutačno putuje po festivalima. Kao pedagog radila je na filmskoj školi za djecu Frooom (Bacači sjenki). Od 2014. je u statusu samostalnog umjetnika. Živi i radi u Zagrebu.

Nikolina Ljuboja

Nikolina Ljuboja rođena je u Zenici 1985. godine. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Zagrebu. Pohađala je dramski studio Učilišta ZKM-a. Diplomirala je na Odsjeku za Glumu na Fakultetu humanističkih nauka u Mostaru s autorskom predstavom ‘O ljubavi’, koja je dobila nagradu na Festivalu internacionalnog studentskog teatra u Beogradu.
Živi u Zagrebu, gdje radi kao glumica (Dječje kazalište Dubrava, Kazalište Merlin, Teatar &TD…) i kao spikerica (Hrvatska knjižnica za slijepe).

Nađa Josimović

Nadja Josimovic rodjena 10.1 1984. Diplomirala je glumu 2012. godine na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Profesionalno je surađivala s kazalištima ITD, Mala scena, DKD Dubrava, te je snimila dva fima koja su imala svoju premijeru na Pula film festivalu. Aktivno radi s djecom u vidu dramskih radionica od 2008. godine.

 

Ivan Planinić

Rođen 1982. godine u Mostaru. Završio Klasičnu gimnaziju (1997. g.) i Pravni fakultet u Zagrebu (2009. g.). Od 2005. godine radi na HTR-u kao voditelj u Programu za djecu i mlade. 2011. godine upisuje Kazališnu režiju i radiofoniju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Dosadašnje predstave : „Elza hoda kroz zidove“ 2014. g. (ADU i ZKM); „Doviđenja, djeco“ 2015. g. (ADU i EUROKAZ); „Vjera iznenada“ 2016. g. (ADU – Dekanova nagrada); „Ponoć“ 2017. g. ( ADU i ZKM – diplomski ispit); „Doviđenja na nebu“ 2017. g. (6. Festival Miroslav Krleža).