Upiši se na najbolje radionice ritmike i plesa za djecu predškolskog i školskog uzrasta u kreativni laboratorij 4 sobe u Ilici 113.

PLESNA AVANTURA POČINJE!

Plesne radionice organizirane su za uzrast od 6 do 15 godina te s radom započinju 5.9.2018.
Dramoplesna grupa organizirana je za predškolski uzrast.
Prvi sat je ogledni i besplatan pa pozivamo sve zainteresirane da dođu.

Za male

Prijašnju godinu smo proveli uz puno igre, zabave i plesa, uz koje smo dosta i naučili. Od osnovnih baletnih pozicija, do jazzdance koraka poput pas de bourrées – a, kick – ball – change – a, chasse – a, chenne – a. Budući smo brzo učile i napredovale, odlučile smo se za malo napredniji program, te smo se “bacili” na učenje pirueta, iako samo kroz pripremne vježbe. Malo izazova nikad ne škodi.

Nadolazeću godinu nastavljamo s tradicijom dobre zabave i igre, kroz koju ćemo obuhvatiti različite pripremne vježbe za ozbiljne skokove, te same skokove, planiramo savladati piruete i okrete u kombinaciji s ostalim pokretima. Također, veliku pozornost ćemo obratiti na razvijanje fleksibilnosti tijela. A sve to uz dobru glazbu i osmijeh na licu.

Za starije

Prijašnju godinu smo provele uz igru i zabavu, ali i ozbiljan rad u kojem smo dosta i naučile. Od osnovnih baletnih vježbi (plie, releve, tendu, jete) koje su nam potrebne za dobro izvođenje koraka, a kasnije i koreografija, do akrobacija (poput zvijezda i mostova). Naučene pokrete kombinirali smo u dijagonalama, pa je bilo situacija kad ste nas mogli naći porazbacane po cijeloj dvorani.

Nadolazeću godinu namjeravamo nastaviti u istom tonu, uz još više zabave, ali i rada. Naglasak će biti na jazzdance i baletnoj tehnici, ritmizaciji, a od ove godine, uz vježbe fleksibilnosti, radit ćemo na našoj kondicji i snazi. Znate kako kažu, u zdravom tijelu, zdrav duh.