Ilona Cvitić

4SOBE jazz dance

Ilona Cvitić rođena je 2.12.1989. u Puli, gdje završava osnovnu i srednju školu. 2009. godine upisuje Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, te je trenutno studentica pete godine. Plesom se počinje baviti 1993. godine u plesnom studiju Stellium pod vodstvom Tatjane Samuele. 2004. prelazi u plesni studio Art Dance u kojem pleše do 2009. godine. Nakon dolaska u Zagreb, godinu dana trenira u PC Tala, a 2011. godine pridružuje se plesnom studiju Escape u kojem radi kao voditelj od 2012. Pohađala je brojne plesne seminare i susretala se sa različitim tehnikama i pedagozima, sudjelovala na brojim natjecanjima na regionalnoj, državnoj i svjetskoj razini. Sudjelovala je u predstavama „Oprosti za tango“ kazališta INAT u režiji Noe Ammar Soficcia, u kazališnom projektu Anno Domini 2007. i 2008. godine u režiji Branka Sušca (koreograf Branko Potočan), na svečanom otvaranju Sajma knjiga u Puli u koreografiji Matije Ferlina te u ljetnim plesnim predstavama „The Mask“, „Beetlejuice“ i „Urban Cabaret“ plesnog studija Escape u režiji Lidije Iveković. U svibnju 2014. godine postaje članica ansambla mjuzikla „Footloose“ BGlag produkcije. Sudjeluje na raznim snimanjima, reklamama i događanjima (Keune, DK Dance, 2Cellos, Ledo, Bipa, Gretta, Cro A Porter, Kika…)

Ela Kupres Đorđević

Ela Kupres Đorđević, rođena 26. 01. 1992. svoje prve plesne korake započinje 1998. godine u plesnom studiju „Stellium“, gdje je podučavana osnovama modernog baleta i jazzdance tehnici, a paralelno s plesom, upisuje se u dramsku grupu pri Istarskom narodnom kazalištu. 2007. godine sudjeluje na festivalu „Anno Domini“ u suradnji sa slovenskim koreografom Brankom Potočanom, a tokom narednih godina sudjeluje na raznim natjecanjima sa svojim tadašnjim matičnim klubom Art dance, te prisustvuje raznim plesnim i dramskim radionicama (MKFM festival). 2008. godine upisuje se u hip hop udrugu AB Original, gdje dogodine počinje obnašati ulogu voditelja juniorske i seniorske hip hop grupe. Paralelno s AB Original – om, polazi satove u plesnim studijima Sense&Dance pod stručnim vodstvom Sanele Vrbnjak, te Saltatrix, pod stručnim vodstvom Sandre Demarin. 2013. godine polazi seminar „Dutch Monsters“, gdje dobiva plaketu za iznimnog polaznika i mogućnost doškolovanja u Amsterdamu pri Akademiji pod stručnim vodstvom Ane Hazler i Remy Tilburga. Također, u 10. mjesecu iste te godine upisuje osposobljavanje pri Pučkom otvorenom učilištu za voditelja plesnih tehnika, gdje 2014. biva zaposlena, zahvaljujući trudu i radu na istom tečaju. Od 2014. godine radi kao profesionalni plesač u showovima u Umagu (Istraturist), gdje je 2016. godine promaknuta u koreografa istih. Sudjeluje u mjuziklu Uskrsli, Pepeljuga radi kojih upisuje mjuzikl edukaciju u Husar&Tomčić školi (2017. godina). Trenutno je aktivni član pri plesnom klubu Jazzelle i Fusion (kao dio posebnog plesnog programa Protege), te se educira diljem Hrvatske (Pula, Rijeka, Zagreb). Također, pojavljuje se u nekoliko spotova (Dogma, Dante, Orvel), te filmova (Happy end, Ibiza).

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.